Nytt flåttmiddel og farene i sommer

Bravecto er det nye navnet på det nye flåttmiddelet. Det har mindre bivirkninger, og lar seg ikke vaske/bade bort. Etter kun 4 timer begynner effekten å gjøre seg gjeldende, og den varer i hele 3 måneder. Det er en godbit, som er behandlet for å hindre at allergiske pasienter ikke skal tåle dem.

Hvis du er på vei i forbindelse med ferie, eller hvis du bare vil ha noe langvarig, trygt i sommer, kom innom oss! Vi vil også anbefale deg å tenke på vaksine mot Borreliose!

Vanlig grunnvaksiner burde alle dyr få. Kom inn, og få en grundig undersøkelse inkludert i vaksinenen. Vi driver mye med indremedisin, og er vant til å lokalisere sykdommer på et tidlig stadium. Jo tidligere en diagnose stilles, jo bedre er prognose! Og det er ikke noe vits  behandle uten først å få en skikkelig diagnose.

Vi har fortsatt mange ampuller av antiserum igjen. Ta kontakt med oss hvis uhellet skulle være ute, for en sikker og god behandling.

Pass på hva hunden og katten får i seg; grillmat er ikke egnet mat for dyrene våre.

Ikke sett igjen dyr i bilen, da det fort blir varmt, selv om det er overskyet.

Forsikring i Agria anbefaler vi. Ring Elizabeth Nordhammer på tlf 99754808, og spør om den forsikringen vi anbefaler; da er du godt dekket. Hunder og katter kan forsikres fra 6 ukers alder. De er aldri for gamle for å tegne ny forsikring. På katt, koster forsikring ca 100 kr/mnd. På hund er det veldig avhengig av hvilken rase og hva du inkluderer i forsikrer for.

Det er bedre å ringe 10 ganger for mye, enn en for lite! Det er derfor vi er her!

 

God sommer!

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.