Teknologiens innmarsj

Ja, da har vi prøvd ut en ny tjeneste, og jeg må si jeg er overveldet!

Når vi tar røntgenbilder, dukker det ofte opp spørsmål om diagnosen og differensial diagnosen. Før vi fikk digitalisert røntgen utstyret vårt, var det veldig vanskelig å få en vurdering av bildene, utover intern vurdering på klinikken. Når vi fikk det nye røntgenutstyret, så har vi hatt muligheten til å sende disse til folk med ekstra kompetanse på kirurgi.

Nå har et selskap kommet med en tjeneste hvor vi kan sende røntgenbildene for å bli vurdert av en veterinær med ekstra utdannelse, på høyde med professor, bare mer klinisk orientert, innen røntgenteknologi. De beskrivelsene som de gir, og den fagtyngden de kommer med, gjør at vi kan være mye tryggere på riktig tolkning, og at du som kunde vet at du får den beste hjelpen som er på finne, ikke bare i Europa, men i verden. Dette er de ledende veterinærene innen røntgentolkning som leser av bildene våre, og gir oss en rapport tilbake.

Og kostnadene var heller ikke avskrekkende! For rundt 1000-lappen, så får du den beste fagespertisen i verden til å se på bildene dine. Og har du forsikring, blir kostnadene rundt 150 kroner, eller det samme som en pizza. Det kan spare deg en tur til Oslo for røntgenstudier, eller hunden for langvarige problemer.

Vi er veldig positive til denne nye tjenesten! Det vil hjelpe oss å hjelpe deg i ditt ønske om å få best mulig hjelp til ditt dyr!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *